ELKE ZATERDAG EN ZONDAG OM 15 UUR EEN FAMILIEVOORSTELLING!

OOK DOOR DE WEEK PARTIJTJES MOGELIJK!
Gevangenpoortsteeg 11, 1135 AD EDAM
RESERVEREN:
tel. 06 - 48892210

KINDEREN € 8,- VOLWASSENEN € 10,-
Ideaal voor verjaardagspartijtjes.

NIEUWSBRIEF
Ontvang regelmatig aankondigingen per e-mail.

E-mail: 

Abonneren Opzeggen

Download de meest recente nieuwsbrief

PARTIJTJES EN

PRIVÉ-VOORSTELLINGEN

in ons EIGEN THEATER

VERJAARDAGSPARTIJTJES

ALLEEN DE VOORSTELLING

Bij de openbare voorstellingen op zaterdag en zondag kunt u aanschuiven met uw partijtje. (Op andere dagen kunt u een prive-voorstelling boeken.)

Het is wel nodig om dit van te voren te reserveren.

We houden voorin de zaal rijen vrij voor de partijtjes.

Een minuut of 10 van te voren komen is vroeg genoeg om limonade te drinken en koekjes te eten.

De kinderen krijgen na afloop als leuke herinnering aan de voorstelling een mooie A3 poster mee.

De jarige mag een klein cadeautje uitkiezen.

Wilt u tijdens de voorsteling GEEN snoep uitdelen, dat stoort namelijk. Na afloop mag natuurlijk wel.

Kinderen jonger dan 4 jaar vinden de voorstellingen vaak te spannend zonder hun eigen vertrouwde begeleider. Daarom bieden wij de partijtjes aan vanaf 4 jaar.

Het is verstandig als er minimaal 2 volwassenen zijn.
Kosten € 8 per kind en € 10 per volwassene.

EEN UUR GRATIS LANGER BLIJVEN

Na afloop kunt u nog een uur de ruimte gratis gebruiken om in een kringetje de jarige toe te zingen en een meegebrachte taart of andere lekkernijen te serveren en cadeautjes uit te pakken. Wij serveren limonade, koffie, thee en koekjes. Bekertjes, bordjes, vorkjes en een taartmes kunt u van ons gebruiken. De rest van het uur kunt u kringspelletjes doen met het groepje kinderen.

Er is speelgoed aanwezig.
Kosten € 8 per kind en € 10 per volwassene.

BANK: NL29INGB0005665268 t.n.v. MPB Brugman

FragmentPRIVÉ-FEESTJE IN ONS THEATER

Wilt u liever uw kinderfeestje helemaal privé, dan kan dat op een andere doordeweekse dag.

U kunt nog een uur extra gebruik maken van de ruimte.
€ 10 per persoon met een minimum van € 150 Maximaal 25 personen incl. volwassenen.

SPEELGOED IN ONS THEATER

In de (kleine) ruimte kunt u de kinderen met ons speelgoed laten spelen. Er zijn ook boekjes aanwezig.

KNUTSELEN

Er zijn tafels dus u kunt zelf knutselspullen meenemen om de kinderen een uurtje zoet te houden. CAKEJES VERSIEREN is een geliefde bezigheid.

Kinderen vinden het ook leuk om samen kring-spelletjes te doen. Hieronder een aantal suggesties.

FLUISTERTJE

De kinderen zitten in een kring. Een kind bedenkt een (raar of moeilijk) woord en fluistert dat heel zachtjes in het oor van het kind ernaast. Hij moet wat hij verstaan heeft doorfluisteren naar het volgende kind. Dat kind doet hetzelfde bij het buurkind, net zolang tot iedereen geweest is. Het laatste kind zegt het woord hardop. Dat wordt lachen!

IK GA MET MIJN KOFFERTJE MEE OP REIS

Iedereen zegt "ik ga met mijn koffertje op reis en ik neem mee..." en bedenkt dat iets wat hij meeneemt, bijvoorbeeld een knuffel.
De volgende zegt dat ook maar moet het ding eerst noemen wat de vorige heeft bedacht. Zo gaat het door tot de beste over is en zich nog alles kan herinneren. Degene die het niet meer weet is namelijk af. Kinderen zijn hier heel goed in.

PERSONEN RADEN

Iemand gaat de ruimte even uit en dan bedenken de kinderen voor dat kind een persoon waarvan ze zeker weten dat hij die persoon kent. Dan komt het kind terug en stelt om de beurt aan iedereen vragen om er achter te komen wie het is. Bijvoorbeeld: Is het een jongen? Is ze groot? Woont ze in Amsterdam? Zit ze bij ons op school? enz. tot het geraden is.

SNOEPJES VERSTOPPEN

Er gaan een, twee of drie kinderen de ruimte even uit terwijl de andere kinderen een paar snoepjes verstoppen en onthouden waar die liggen.
Iedereen blijft in de kring en de andere kinderen mogen zoeken. De kinderen uit de kring zeggen alleen "warm" of "koud" als het kind in de buurt of juist helemaal de verkeerde kant op loopt. Wie het meest gevonden heeft is de winnaar. (de snoepjes graag zelf meenemen)

JA EN NEE VERSTA IK NIET

Alle spelers zitten in een kring. Een speler staat in het midden. Hij gaat naar een speler en stelt hem een vraag. De speler moet antwoorden, maar mag niet antwoorden met ja of nee. Doet hij het toch, dan moet hij de vragen stellen.

OMGEKEERDE WERELD

Alle kinderen zitten in een kring op stoelen. Eén speler staat in het midden. Plots gaat hij voor een speler staan en zegt bv. "dit is mijn oor" terwijl hij zijn voet vastneemt. De andere speler moet dan direkt antwoorden met het omgekeerde: "dit is mijn voet" terwijl hij zijn oor vastneemt. Kan de speler dit niet of aarzelt hij, dan moet hij de plaats innemen van de speler in het midden.

DAT DOET MIJ DENKEN AAN

Alle spelers zitten in een kring. Eén speler begint en zegt: "dat doet me denken aan een paraplu, Pieter". Pieter gaat dan verder: "een paraplu doet me denken aan regen Sophie". Sophie antwoordt dan: "regen doet me denken aan wolken...". Kan iemand niet vlug antwoorden of niet juist, dan moet hij in het midden gaan zitten.

DIER NADOEN

Een kind gaat in de kring een dier na doen. Degene die het raadt mag in de kring een ander dier na doen. Om het moeilijk te maken kan het ook in alleen maar gebarentaal zonder geluiden.